Wijkraadpleging 2015: Wijkraad Noordwest organiseert inspiratieavond over de toekomst van Pijlsweerd

Maandag 6 juli om 19.30 uur start wijkraad Noordwest de wijkraadpleging in het deel van Pijlsweerd waar de Oudenoord en Nijenoord de centrale as van vormt.

Dit doen we in Ekko (Bemuurde Weerd WZ 3) met een inspiratiebijeenkomst. De wijkraad wil graag weten hoe u, als bewoner aankijkt tegen de ontwikkelingen op Oudenoord en Nijenoord en de aanliggende woonbuurten.

Hoe u denkt over de voorzieningen, de wegen en het groen en de transitie van de vrijkomende panden op en langs dit gedeelte in Noordwest. Maar vooral hoe zou dit deel van Pijlsweerd er over 10 jaar uit moeten zien? Doel is om een breed gedragen advies aan de gemeente uit te brengen over de gewenste toekomstige ontwikkeling voor dit gebied waar zoveel in verandering is. De invulling van de inspiratiebijeenkomst vindt plaats via een bewonersatelier. Daar kunt u uw idee├źn inbrengen en met anderen delen. We beginnen in Ekko met een inloop vanaf 19:30 en starten om 20:00 uur met het programma. U als wijkbewoner bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Andere acties in het kader van de wijkraadpleging volgen na de zomermaanden