Home > Nieuwsberichten > Het Antje Drijver Paviljoen

In het Julianapark, Utrecht Noordwest: een prachtpark in een prachtwijk.

Dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers van de Stichting Zuilen en Vecht is sinds vorige jaar het glazen doosje naast de speeltuin in het Julianapark, het Antje Drijver Paviljoen, toegankelijk voor bezoekers aan park en speeltuin. Het paviljoen is open op de volgende dagen en tijden: woensdag van 12.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondags van 11.00 tot 17.00 uur.  Bij mooi weer kunnen de mensen op het terras een kopje koffie, thee of een glaasje limonade drinken. Tijdens de openingstijden zijn ook de toiletten in het gebouwtje voor het publiek toegankelijk .
Binnen vinden regelmatig activiteiten plaats en worden exposities gehouden

Wie belangstelling heeft om mee te helpen kan zich aanmelden bij Elz Mooij, Stichting Zuilen en Vecht, telefoon 030-2446499 of mail info@zuilenenvecht.nl. Voor meer informatie zie http://www.zuilenenvecht.nl/.