Home > Nieuwsberichten > Hart van de straatweg

Hart van de straatweg  is een ondernemers vereniging van de Amsterdamsestraatweg.

De ondernemers van de Amsterdamsestraatweg heten u van harte welkom op deze site! Wij hopen u als bezoeker te voorzien van voldoende informatie en u nóg enthousiaster te maken om een dagje te komen winkelen aan de Amsterdamsestraatweg!
De Amsterdamsestraatweg is een van de langste winkelstraten van Nederland. De verscheidenheid aan winkels – van exotische vruchten tot vloerbedekking, meubels, bloemen, cadeaus, matrassen, horecagelegenheden en noem maar op – en de gezellige ‘straatweg sfeer’ maakt het winkelen aan deze straat zo aantrekkelijk! Elk jaar wordt onze straat niet voor niets door vele 10-duizenden bezoekers bezocht. Elke woensdag is er markt op het Oppenheimplein en de ondernemersvereniging ‘Hart van de Straatweg’ organiseert op verschillende momenten in het jaar leuke activiteiten. Als u niets wilt missen, houd dan onze site in de gaten! Voor iedereen is wel iets te vinden zodat u met uw gezin een gezellige dag door kunt brengen in onze leuke straat. Tot ziens op de Amsterdamsestraatweg!