Home > Nieuwsberichten > Burgerinitiatief door de bewoners Noordse Park

Op donderdag 3 april zal Hans Bosman, voorzitter bewonerswerkgroep Noordse Park het eerste Burgerinitiatief, welke door bewoners is georganiseerd, aanbieden aan de voorzitter van de gemeenteraad in Utrecht, Burgemeester Aleid Wolfsen.

In het afgelopen jaar is er door de bewonerswerkgroep Noordse Park, leden van de Wijkraad Noordwest, medewerkers Wijkservicecentrum NW samen met architect Mariken van Nimwegen gewerkt aan plannen om het Noordse Park kwalitatief te verbeteren. Daarbij zijn wij er vanuit gegaan dat het park een veel gebruiksvriendelijke uitstraling zou moeten krijgen.
Om het Burgerinitiatief en de herinrichtingsplannen mogelijk te maken zijn er meer dan 800 handtekeningen opgehaald uit de omliggende buurten van het Noordse Park. Daarnaast hebben nog zo’n 250 kinderen  meegedaan met een burgert(jes!)initiatief om ook te tekenen vóór een mooi kwaliteitspark. Na afloop van de middag vergadering van de gemeenteraad zullen de plannen en handtekeningen worden aangeboden aan de Burgemeester. Dit zal plaatsvinden in de hal van het stadhuis omstreek 17.15 uur.

Daarvoor kunt u met de leden van de bewonerswerkgroep Noordse Park spreken. Voor informatie kijk je ook op de website http://www.noordsepark.nl/